Клиенти

Адвокатското друштво ИНТЕР ПАРТЕС Скопје дава правна помош на физички и правни лица во сите области на правото. Во согласност со професионалната етика на адвокатите, на адвокатските стручни соработници и адвокатските приправници на Адвокатската комора на Република Северна Македонија, а со цел комплетно да ја заштитиме професионалната тајна кон нашите странки, не би изнесувале податоци за клиентите кои ги застапуваме.

Ви благодариме на разбирањето.

error: Интер Партес | Сите права задржани
mk_MK
en_GB mk_MK