Контакт

Наши контакт информации и како да нè најдете: 

Адвокатско друштво ИНТЕР ПАРТЕС Скопје
Бул. „Крсте Мисирков” бр.11
ДТЦ Мавровка Лам. Ц кат 2 канц.4
1000 Скопје, Република Северна Македонија
+389 (2)3 123 034
office@interpartes.mk

Канцаларијата е сместена во Ламела Ц, највисоката деловна зграда од комплексот згради на ДТЦ Мавровка. Оваа зграда од едната страна гледа накај комплексот факултети од Универзитетот „Св. Кирил и Методиј”.


Од Меѓународен аеродром Скопје:
Ако директно се упатувате од аеродромот во Скопје до нашата адвокатска канцеларија, ќе Ви бидат потребни околу 45 мин. за да пристигнете. Самиот аеродром врши организиран такси превоз до локациите кои Вие ќе ги побарате.


Од Автобуска станица Скопје:
Од Автобуската станица Скопје, потребни Ви се петнаесетина минути пешки за да пристигнете до зградата на ДТЦ Мавровка.


Автобуси:
За да стигнете до ДТЦ Мавровка, може да се качите во автобус бр. 2, 12,16, 20, 57.

error: Интер Партес | Сите права задржани
mk_MK
en_GB mk_MK